Cariere care schimbă viața

O carieră la Novo Nordisk înseamnă mai mult decât un simplu loc de muncă. Este o oportunitate de a îmbunătăți viețile a milioane de oameni care suferă de o boală cronică gravă.

Fie că faceți parte din echipa care se ocupă de furnizarea de insulină pentru pacienți din întreaga lume, sau din cea care se concentrează pe descoperirea următoarei inovații la unul dintre centrele noastre de cercetare de ultimă generație, să lucrezi la Novo Nordisk este o experiență care îți schimbă viața.

Suntem o companie din domeniul științelor vieții, mândră de misiunea sa de a se asigura că persoanele care suferă de o boală cronică pot trăi o viață completă. Milioane de oameni se bazează pe noi.

Suntem inspirați de viață în toate formele sale, cu toate suișurile și coborâșurile sale, cu oportunitățile și provocările sale. De la colegii noștri din laborator, care lucrează să schimbe vieți prin tratamente inovatoare, până la colegii care pun responsabilitatea socială în centrul proceselor noastre, lucrând pentru a prelungi viața planetei noastre, această misiune de a îmbunătăți viața stă la baza fiecărei acțiuni pe care o facem.

Schimbarea este o constantă - schimbarea stilului de viață, schimbarea tehnologiei, schimbarea de pretutindeni în jurul nostru. La Novo Nordisk, nu așteptăm schimbarea. Noi o promovăm.

Suntem o companie dinamică într-o industrie în evoluție rapidă și știm că ceea ce ne-a dus aici, în prezent, nu este neapărat ceea ce ne va face să avem succes în viitor.

De aceea, ne străduim în permanență să îmbunătățim modul în care lucrăm și viețile pacienților pe care îi servim, creând soluții inovatoare care se potrivesc modului în care oamenii își doresc să trăiască. Pentru a reuși, ne păstrăm mintea deschisă și îmbrățișăm experimentarea, țintind excelența fără a deveni excesiv atașați de perfecțiune.

Ne prețuim angajații pentru competențele, experiențele și perspectivele unice pe care le aduc. Ne concentrăm pe a oferi oportunitățile cele mai potrivite fiecărui angajat și pe a crea un mediu de mobilitate în cadrul companiei. Ne străduim să definim un loc de muncă în care să ne bucurăm că ne aflăm.

Este foarte important ca oricine lucrează cu noi să se simtă investit cu încredere, ca angajat și ca persoană. Cu toții ar trebui să avem ocazia de a acționa rapid, de a lua decizii și de a fi agili. 

În compania noastră veți simți diferența chiar de la început. Este inspirația care provine din credința împărtășită că putem genera schimbări pozitive pentru oameni, familii și comunități de pretutindeni, printr-un efort comun. Ne bazăm pe colaborarea și potențialul celor peste 64,000 de angajați ai noștri.

În materialul video de mai sus, o întâlniți pe Marie Darting, unul dintre cercetătorii noștri, și aflați mai multe despre munca ei de cercetător în formulare, despre perspectiva sa asupra planurilor de dezvoltare și despre impactul pe care ea îl are asupra persoanelor care suferă de o boală cronică.

Chris Sumter, Novo Nordisk SUA.

Novo Nordisk a luat ființă în 1923, iar astăzi suntem o companie globală în domeniul sănătății, cu sediul central în vecinătatea orașului Copenhaga, Danemarca.

Scopul nostru este de a determina schimbarea care să învingă diabetul și alte boli cronice grave, cum ar fi obezitatea și tulburările de sânge și endocrine rare. Facem acest lucru prin descoperiri științifice inovatoare, prin extinderea accesului la medicamentele noastre și prin eforturile noastre de prevenire și, în cele din urmă, de vindecare a diabetului.

Cu 100 de ani de experiență, unul dintre cele mai mari portofolii de produse destinate diabetului din industria sănătății, precum și o sursă adesea premiată de produse inovatoare, succesul nostru este construit pe baza valorilor companiei noastre – ceea ce numim Novo Nordisk Way (Abordarea Novo Nordisk).

Aflați mai multe despre cine suntem.