Strategia noastră de responsabilitate socială introduce noi ambiții pe termen lung în trei arii critice pentru îmbunătățirea sănătății individuale și publice:

  • Prevenirea creșterii diabetului tip 2 și a obezității.
  • Asigurarea accesului la tratament accesibil pentru pacienții vulnerabili din fiecare țară.
  • Direcționarea inovațiilor în vederea îmbunătățirii vieții. 

Astăzi, una din 11 persoane din lume suferă de diabet, cifră care se estimează că va crește la una din nouă până în 2045, dacă nu se iau măsuri.

Diabetul pune o mare povară asupra sistemelor de sănătate și ne dorim să colaborăm cu autoritățile medicale și cu alți parteneri din țările în care ne desfășurăm activitatea, pentru a preveni și a trata această boală.   

Niciun copil nu trebuie să moară din cauza diabetului tip 1 

Ne extindem programul Changing Diabetes® in Children pentru a putea ajuta 100.000 de copii până în 2030. Deja programul nostru a ajutat  peste 25.000 de copii cu diabet zaharat tip 1, din medii cu resurse reduse, să aibă acces la îngrijiri medicale și medicamente care le salvează viața.

Insulină umană accesibilă în țările cu venituri mici și mijlocii

Reducem prețul de plafon al insulinei umane de la 4 USD la 3 USD pe flacon în 76 de țări cu venituri mici și mijlocii. Aceasta este o extindere vitală a Angajamentului privind accesul la insulină pentru a ne consolida eforturile de a ajuta cele mai vulnerabile persoane cu insulină la costuri reduse.

Tratament mai bun pentru persoanele vulnerabile

Ne extindem programul Partnering for Change cu Comitetul Internațional al Crucii Roșii și Crucea Roșie daneză până în anul 2023. În plus, donăm 15 milioane de DKK către program. Prin eforturile noastre comune, programul ajută cele mai vulnerabile grupuri de pacienți în timpul crizelor umanitare.