Descoperim, dezvoltăm și livrăm

De aproape 100 de ani, transpunem nevoile medicale nesatisfăcute ale persoanelor care trăiesc cu o boală cronică gravă în medicamente și dispozitive inovatoare, așa cum sunt stilourile injectoare cu insulină. 

În prezent, milioane de oameni care trăiesc cu diabet, obezitate şi tulburări de sânge și endocrine rare beneficiază de tratamentele noastre. 

De la laboratoare și până la fabricile noastre, descoperim și dezvoltăm medicamente biologice inovatoare și le punem la dispoziția pacienților din întreaga lume.

Ne concentrăm asupra bolilor cronice grave care afectează sute de milioane de oameni și care se numără printre cele mai urgente provocări de sănătate globală.

Combinând inovația și excelența noastră comercială, plecăm de la perspectivele pacienților și partenerilor pentru a transforma idei îndrăznețe în medicamente care salvează vieți.

Facem investiții pe termen lung în tratamente și tehnologii noi, inclusiv terapii curative pe bază de celule stem, pentru a contribui la dezvoltarea dispozitivelor medicale și a soluțiilor digitale de sănătate.

Atunci când o persoană care suferă de o boală cronică nu este îngrijită sau tratată corespunzător, există riscul de a dezvolta complicații care să îi amenințe viața. În cazul diabetului, acest lucru poate duce la amputații și pierderea vederii, iar în unele cazuri complicațiile pot fi fatale.

Comunitățile vulnerabile și țările cu venituri mici sunt adesea cele mai afectate. Costul și accesul la îngrijiri medicale pot deveni o povară devastatoare pentru indivizi, familiile lor și chiar pentru întregi societăți.

Ambiția noastră pe termen lung este de a oferi acces la îngrijire accesibilă a diabetului zaharat pentru pacienții vulnerabili din fiecare țară, în special pentru copiii care suferă de diabet tip 1, cei mai afectați în lipsa îngrijirii și tratamentului.

De asemenea, investim în prevenirea bolilor cronice. Ambiția noastră este să prevenim apariția diabetului tip 2 la peste 100 de milioane de oameni până în anul 2045. 

Vedeți cum învingem diabetul.

Raghu Ramaswamy și Riyanka Dixit, Novo Nordisk India.